Fyra dagar kvar...

...tills vi kanske vet!

Nytt för idag: brösten är superömma och venerna stora som floder runt bröstvårtorna. Senast de var det... var när jag var gravid o ammade. Kan det betyda att det kanske är så att jag är gravid. Hoppas hoppas!

Håll tummarna för oss!

I helgen som kommer är cirkusmamman och Pappan barnlediga och ska bo på hotell. Kanske kan man fira... med lite läsk! ;)

Nytt utseende!

På eget bevåg tänkte jag designa min blogg. Hade ingen aaaaning om hur blogg.se fungerade när jag började men det var inte så himla svårt ändå! Vad tycks? Jag är ganska nöjd! Ska bara ändra lite typsnitt på rubriken.. Har inte listat ut vilken det är än men det tar sig! :)

Ha en bra början på veckan!!

ursäkta röran!

Jag håller på att ändra i stilmallen, därför kan det se lite konstigt ut på bloggen ett tag! :)

Kräftkväll på hästgård

Vi har tillbringat helgen hos vänner som har en hästgård och en dotter i samma ålder som lillan. Ni hör...
Livat värre!! Det har varit riktigt lugnt och skönt, lillan skötte sig exemplariskt. Vi käkade kräftor i går kväll - årets första. Ingen snaps för mig - det vågar jag inte OM OM OM, så nu vet våra vänner så klart att det är något på gång.

Tiden går förskräckligt sakta. Det molar på, det ilar i brösten, men ännu vet jag ju inte. Hoppas att fredagen kommer snabbt och att den bjuder på ett glädjande besked!

I kväll ska vi titta på "Män som hatar kvinnor", har fortfarande inte sett den. Läst boken och vet vad man har o vänta sig när man ser filmen. Bäst att se den nu innan man blir för blödig o sentimental om några månader? :)

Har söndagsångest i dag också. Massa jobb i veckan. Kanske bra i och för sig, för då går tiden fort.


Följ mig på bloglovin!

Nu går det kanon att lägga till mig på bloglovin om ni vill följa min cirkus! ;)
Ni hittar dit genom att klicka på det blå plusset under "länkar"!

Fredagsmys!

Så var det fredag och jag har nyss hämtat lillan från förskolan. Pappan kommer nog också snart insläntrandes.
I kväll när lillan somnat blir det "män som hatar kvinnor", har inte sett den än.

Har tittat runt lite på sistone på olika gravidforum. Det är över tre år sedan jag blev gravid senast så jag har nästan glömt av de första symptomen.

Tabbade mig lite häromveckan när det var ägglossningsdags. Hade fixat ett gäng ägglossningsstickor från en vän men hade ingen bruksanvisning, hon sa bara att om det är två streck så kör på, då har du ägglossning. Så jag kissade och det blev ett svagt och ett starkt streck. Så jag var självklart osäker och bad sambon kissa på ett också. När han också fick två streck insåg jag min dumhet... Det är ju ett manligt hormon som utsöndras när man har ägglossning. DUUUH! :D
Lärde mig dock ganska snabbt att strecken måste vara starka båda två och fick nog till det. Sambon fick jobba bra förra veckan i alla fall, för att vara på den säkra sidan! ;)

Ha en finfin fredagkväll!

cirkusmorgon

En vanlig morgon så som alla andra. Lillan ska upp först och köras till förskolan, därefter hem igen, väcka sambon o äta lite vuxenfrukost, därefter väcka mellan som ska ha frukost och åka med pappa till skolan. Strax innan de åker - väcka storan som ska välja kläder, så pappa får med sig alla kläder, träningsväskor o grejjer till deras mamma.

Och nu sitter jag här själv med en kopp kaffe innan min dag sätter fart. Och det mina vänner, är en lyxig egentid för cirkusmamman!!

Fortfarande disco i äggledarna och molande värk i livmodern och ryggen. Lite kväljningar, säkert bara psykiskt. Väntar på tecken i de kära brösten. Ingenting än. Ska försöka att inte tänka så mycket på det. Det blir som det blir. Om en vecka vet jag.

Det är otroligt många bebisar som föds just nu omkring oss. 5 st denna månaden!! Helt otroligt. Och så har man fått höra två par som ska ha barn också. Inte konstigt att man har bebis i huvudet.

Dags för min dag att börja. Fakturor skall gås igenom. Inköp skall göras. Men sen, mina vänner, är det HELG!!!


Disco i äggledarna!

Man ska ju inte ta ut något i förskott. Men det känns bra märkligt.

Den lilla miniägg-stora livmodern har känts som en stor hård sten (kanske räcker att skriva sten, alla stenar är ju relativt hårda...) och det pirrar i äggledarna/äggstockarna som om det vore disco. Molar i ryggslutet.

Det var ju precis så det var, när lillan blev till. Precis så kändes det, förrutom att brösten var svullna och ömma.

Det är nu en vecka kvar till förväntad mens. Kanske kanske... Jag önskar. Men vågar inte riktigt.

Jag är cirkusmamman

Jag har en sambo.
Jag har 2 bonusbarn.
Jag har en dotter med min sambo.

Nu tänker vi skaffa ett barn till!
Eller så är vi på väg redan. Allvarligt talat så vet jag inte. Men om en vecka så kanske en liten pinne visar 2 streck här hemma och då är det på riktigt. Annars får vi vänta.

Jag är rätt otålig av mig. Hatar att vänta på saker. Vill att allt ska hända snabbt när jag väl bestämt mig! Så snälla livmoder, jag hoppas att du just nu i skrivandets stund håller på o skapar ett nytt liv. En ny familljemedlem som vi kan älska lika mycket som de övriga 3 frön vi har här hemma!

Välkommen till cirkusmamman och mina eskapader! Tack för att du hittade hit!
Lämna gärna ett fotspår och titta gärna förbi igen!